Faith

Sinds januari 2023 ondersteunt de Hilverda Foundation een nieuwe studente in Kenia: Faith! Wij zijn met naasten van Faith in contact gekomen doordat zij ons geschreven hebben via onze website. Het is mooi om te merken dat mensen ons via deze weg weten te vinden.

Faith is 16 jaar oud en heeft om verschillende redenen al een aantal keer van school moeten wisselen. Haar ouders zijn overleden en ze woont nu bij familie, die echter ook andere kinderen heeft om voor te zorgen en onvoldoende financiële middelen heeft om Faith nog naar een passende school te kunnen laten gaan. Omdat Faith wat verlegen is, heeft zij steeds veel tijd nodig gehad om te wennen op haar nieuwe scholen en dit heeft haar resultaten wat gedrukt. Desondanks is zij zeer gemotiveerd om verder te leren zodat ze straks op eigen benen kan staan en goed voor zichzelf kan zorgen. Doordat de Hilverda Foundation haar de komende jaren financieel zal ondersteunen, kan ze haar schoolcarrière hopelijk in alle rust voortzetten in een stabiele situatie op een school waar ze zich thuis voelt. Wij wensen Faith een mooie en onbezorgde schooltijd toe!

 

De HilverdaFoundation blijft continue steun verlenen aan kansarme kinderen door ze te helpen bij het afronden van een opleiding. U kunt ook een steentje bijdragen, iedere euro is welkom! Doneer eenvoudig een door u gekozen bedrag via de ‘’doneer-knop’’ op onze website.