Kom in de Kas; een succes! ​

Beste allemaal,
 
Op 1 april jl. was de Hilverda Foundation aanwezig bij ‘Kom in de kas’! Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om op de productielocatie van HilverdaFlorist de Hilverda Foundation weer even zichtbaar te maken en hebben veel mensen kunnen vertellen over het mooie werk dat wij mogen doen! Door de gulle schenking van planten en bloemen door HilverdaFlorist kon de Foundation deze voor een mooie prijs aanbieden aan het publiek dat het bedrijf kwam bewonderen. We hebben veel enthousiaste reacties ontvangen en er werden volop planten en bloemen gekocht: met grote trots kunnen wij vertellen dat wij een bedrag van maar liefst 4.018,81 euro hebben opgehaald!! Helemaal super! We willen HilverdaFlorist nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage hieraan in de vorm van alle prachtige potplanten en snijbloemen 
 
Sinds een aantal weken zijn wij in gesprek met een samenwerkingsparter in India om -mede met het opgehaalde bedrag- aldaar kansarme kinderen te helpen om een opleiding te kunnen volgen. Onze projecten in Kenia en Colombia lopen goed, en sinds kort zijn wij daarnaast een samenwerking aangegaan met de Nederlandse Stichting Studiezalen. Ook in Nederland zijn er namelijk kinderen die vanwege hun achtergrond en leefomstandigheden minder kansen krijgen in het leven, en ook zij zijn gebaat bij extra scholing, studiebegeleiding en coaching. Meer informatie over onze nieuwe projecten in India en Nederland verschijnt binnenkort op onze website. En ook gaan wij per mei meer zichtbaar worden op social media, dus houd je Facebook, Insta, Twitter en LinkedIn in de gaten!  

 

Heeft u vragen of ideeën? Schroom niet om contact op te nemen! Dit kan via info@hilverdafoundation.nl. Hopelijk weer tot snel!  

 

Het bestuur van de Hilverda Foundation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *