Bedankt!

Het bestuur van de Hilverda Foundation wil iedereen bedanken die de afgelopen maanden/jaren een donatie heeft gedaan aan onze mooie foundation. Jullie hebben het mede mogelijk gemaakt dat kansarme kinderen nu wel een kans krijgen om een studie te volgen en daardoor weer een mooie kans krijgen op een baan in de toekomst. Doordat de Hilverda Foundation dit mogelijk maakt met jullie hulp, zien wij ook dat de kinderen die wij ondersteunen, op hun beurt weer erg gemotiveerd zijn om na hun studie weer iets terug te geven aan de community waarin zij leven. Dit sneeuwbal effect is voor ons ook een extra motivatie om ons in te blijven zetten voor deze kinderen. Wij willen jullie dan ook weer vragen de komende tijd een donatie te doen, zodat wij nog meer hulp kunnen bieden aan deze zeer dankbare projecten.

Doneren

De HilverdaFoundation blijft continue steun verlenen aan kansarme kinderen door ze te helpen bij het afronden van een opleiding. U kunt ook een steentje bijdragen, iedere euro is welkom! Doneer eenvoudig een door u gekozen bedrag middels de volgende link: https://hilverdafoundation.nl/nl/doneer/.

Wilt u een eenmalige of periodieke gift doen aan de HilverdaFoundation? Bereken aan de hand van de link: https://www.anbigift.nl/hilverdafoundation/ simpel wat deze gift u netto kost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *