De beste wensen!

Allereerst, de beste wensen namens het bestuur van de Hilverda Foundation! Wij zien enorm uit naar een jaar waarop we weer impactvolle projecten mogen ondersteunen in Kenia, India, Colombia en Nederland. Uiteraard hopen we ook op jouw bijdrage, zodat in 2024 nog meer jongeren kunnen studeren en hun dromen kunnen nastreven. De jongeren die de foundation helpt, inspireren ook weer andere vrienden, familie en kennissen, waardoor hun opleiding de hele gemeenschap ten goede komt.

2023 sloten we af met een extra kerst-gift aan al onze studenten. Deze verrassing werd enorm gewaardeerd en zorgde voor extra fijne feestdagen met familie en vrienden. De actie is een initiatief geweest van ons bestuur en is (mede)mogelijk gemaakt door de stichtingen waar we mee samenwerken.

Als we terugkijken dan zijn we onder andere trots dat we in 2023 in Kenia maar liefst negen extra kinderen en jongeren hebben kunnen helpen met de terugkeer naar de basisschool, middelbare school en universiteit. Daarmee steunen we in totaal al 18 kinderen en jongeren in Kenia!


Graag sluiten we af met een (vertaalde) quote van Amilklar, een van onze studenten uit Colombia, een land dat nu dagelijks in het nieuws is door afschuwelijk geweld:

“Ik wil jullie bedanken voor het openen van vele deuren door mij de kans te geven om professioneel aan mijn toekomst te werken. Ondanks deze moeilijke tijden met al het geweld in mijn stad, rest er nu alleen nog dromen en doorgaan, ik doe mijn best om het beste van mezelf te gaan maken.”

Een quote die laat zien waar we het allemaal voor doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *